, ,

Настел Тафталиџе” – комплекс кој користи сопствени обновливи извори на енергија

W3.CSS
HalkBank

Настел Тафталиџе се наоѓа на aтрактивна локација со развиена модерна инфраструктура, во близина на повеќе градинки, училишта, факултети, здравствени установи, супермаркети и трговски центари. Поставеноста на зградата, ориентацијата, проветрувањето, широките, непречени визури и поврзаноста со инфраструктурата ја прават оваа локација неповторлива.

Комплексот Настел Тафталиџе има 7 влезови кои етапно ќе се градат во три фази. Во првата фаза почнуваме со изградба на 4 ламели со приземје, девет ката и поткровје, 330 станови распоредeни во 4 влезови со по 2 лифта во влез и паркирање на едно ниво под објектите. Во приземјето се наоѓаат деловни простории со галерии и висина од 6m.

Во комплексот Тафталиџе обезбедена е висока А класа енергетска ефикасност која заштедува до 6 пати повеќе енергија и пари, поради:
•       Целосниот систем, на познатиот австриски лидер, Baumit контактна термофасада со графитен стиропор од 10 см, обработена со силиконски абриб во завршни светли бои
•       Последните модели на термоцигли со 5 комори и дебелина од 20 см, кои имаат исклучителни термоизолациски својства и се произведени од природни материјали, глина и пилевина, финално обработени со гипсан малтер
•       Последната и најдобра генерација прозори на еден од најиновативните и квалитетни градежни германски брендови GENEO REHAU  прозорци со 6 комори
•       И најважно, најдоброто пакет стакло со надворешно четирисезонско стакло, внатрешно К стакло и flat стакло поленето 90% со аргон гас.

Повелете во Настел и одберете го вашиот нов топол дом.“

 

(комерцијален текст)

Современ Директен Маркетинг

Настел Тафталиџе” – комплекс кој користи сопствени обновливи извори на енергија