, ,

Oтстранување на диоптрија со Егзајмер ласер – Европска очна болница

Oтстранување на диоптрија со Егзајмер ласер – по акциска цена!

егзајмер ласер
W3.CSS
HalkBank

Пристигна новиот Егзајмер ласер во Европската очна болница! Отстранете ја вашата диоптрија со најновиот ласер по акциска цена!

За да се направи ласерска интервенција потребно е да бидат исполнети неколку важни услови:

  • Лицето мора да биде на возраст над 18 год.
  • Окото треба да биде здраво, да нема други придружни заболувања
  • Диоптријата треба да биде стабилна (да не се менува во тек на последните 12 месеци)

European Eye Hospital

д-р Салих Бозкурт d-r Salih Bozkurt

Европската очна болница го нуди најдоброто решение за вашите очи! Кај нас ќе добиете професионална нега од искусен и стручен тим на чело со д-р Салих Бозкурт, којшто зад себе има 25 годишно работно искуство и еден од најдобрите специјалисти и хирурзи во регионот.

Не двоумете се, изберете го најдоброто решение за вашиот вид! Ве очекуваме!

Закажете термин на  телефонот +(389) 220 50 999!

Европска Очна Болница
Ул„Сремски Фронт“ бр.1
1000, Скопје
Тел. +(389) 220 50 999
мејл. info@eeh.mk
         info@eeh.com.mk

Родителството се учи

егзајмер ласер

Oтстранување на диоптрија со Егзајмер ласер – Европска очна болница