,

Неотел со нова понуда за малите и средни претпријатија

стабилен оптички интернет
стабилен оптички интернет

Со новата понуда за мали и средни претпријатија, НЕОТЕЛ, нуди одлична можност за опремување со неопходните Microsoft алатки и квалитетен и стабилен оптички интернет кои ќе го олеснат секојдневното канцелариско работење. Со склучен 2 годишен договор на некој од оптичките пакети за деловни корисници, покрај квалитетниот симетричен интернет, виртуелната телефонска централа новите корисници добиваат и 6 месеци бесплатно вклучен пакет со основните алатки на Microsoft – Microsoft 365 Business Basic.

Ова е одлична можност, покрај одличните перформанси на оптичките пакети, корисниците да добијат пристап до веб верзиите на Office алатките на своите компјутери како и на мобилните уреди. Воедно, добиваат простор од 1 TB за складирање на податоци до кои може да пристапат од каде било како и да активираат професионално електронско сандаче со 50 GB простор. Она што е особено интересно е специјалната алатка Microsoft Teams со која ќе може непречено да комуницираат со нивните тимови како и клиенти преку видео-конференција, што е особено битно во овие периоди на социјална дистанца.

Понудата доаѓа како надополнување на популарните оптички пакети кои се препознаени по својот квалитет. Истите почнуваат со брзини од 100 Mbps симетричен интернет, кој гарантира стабилност во комуникацијата.

За повеќе детали за понудата проверете на следниот линк.

DAIKIN поблиску до потрошувачите – ИЦС ГРУП го отвори новиот продажен салон “i-SHOWROOM”

стабилен оптички интернет

Неотел со нова понуда за малите и средни претпријатија