Повеќе идеи

 • Како до подобар e-commerce сајт?

  ,

  Како до подобар e-commerce сајт?

  Во денешното дигитално време, подемот на е-трговијата го трансформираше начинот на кој бизнисите работат, a потрошувачите купуваат. Со оглед на тоа што бројни  сајтови за онлајн трговија се натпреваруваат меѓу себе за купувачите, од клучно значење е бизнисите да разберат што ја прават успешна страницата за е-трговија. Ги истраживме стратегиите, трендовите и  практиките кои го […]

 • , , , ,

  Општи информации за кожата на новороденчињата

  Кожата кај новороденчињата е потенка. Полесно прима и оддава вода. Попенетрантна е. Почувствителна е на надворешните фактори. Иако структурата на кожата кај бебињата е идентична со кожата на возрасните, функционално е незрела и ги прави бебињата особено чувствителни на влијанијата на околината. Епидермисот е потенок, што резултира со зголемено трансепидермално губење на водата, со што […]

 • , ,

  Неколку совети кога кабината ќе зоврие на +70 C

  Клима уредот на најстудено, вентилаторот на најсилно и жегата нека трае? Сепак е потребно да се пристапи многу посериозно кога се вози при екстремни температури. Неколку совети за правилно ракување со климата, како и куси објаснувања, зошто е важно да се проверува притисокот во гумите и нивото на течноста за ладење. Мега Ауто Партс ве […]

 • ,

  Како до подобра SEO оптимизација на вашата веб-страна

    Денес да се има добро оптимизирана веб-страна е од клучно значење за стекнување видливост и органски сообраќај. SEO има главна улога во рангирањето на вашата веб-страна и привлекувањето потенцијални клиенти. Ви даваме шест ефективни стратегии за SEO оптимизирање на вашата веб-страна за подобри перформанси на пребарувачот. Зголемена видливост SEO помага да се подобри видливоста […]

 • ,

  Како вештачката интелигенција (АI) може да му помогне на вашиот бизнис?

  Вештачка интелигенција (АI) се повеќе зема замав во секојдневното управување и работење на големите и малите бизниси.  Помага во намалувањето на оперативните трошоци, ја зголемува ефикасноста, помага во зголемувањето на приходите, попаметно донесување одлуки и им укажува на фирмите како да го подобрат искуството на клиентите . Како вештачката интелигенција може да му помогне на вашиот […]

 • ,

  Како преку Facebook да ја промовирате вашата веб страна

  Facebook е најпопуларна социјална мрежа во светот со приближно 2.85 милијарди месечни активни корисници. Поради ова, Facebook претставува значителен потенцијал кој треба се искористи за вашите маркетинг цели. Но не е доволно само да привлечете следбеници на Facebook – треба да ги донесете на вашата веб-страница каде е многу полесно да ги претворите во ваши клиенти. Во […]

 • , , ,

  КОЛКУ ЌЕ ЧИНИ ИНВЕСТИЦИЈА ВО ЦЕНТРАЛЕН СИСТЕМ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ СО DAIKIN ALTHERMA 3 ТОПЛИНСКА ПУМПА?

  ПОСТАВУВАЊЕ НА DAIKIN ALTHERMA ТОПЛИНСКА ПУМПА ЗА ЛАДЕЊЕ И ГРЕЕЊЕ ВО СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА 1. ПОДАТОЦИ ЗА ОБЈЕКТОТ Намена: Стоматолошка ординација Паноров Дент Локација: Гевгелија Површина на објектот: 140m2 Потреба на објектот: Греење и ладење Состојба на изолација: 10cm стиропор, PVC прозорци, плочки на под..   ПОСТОЕЧКИ ИНСТАЛАЦИИ НА ОБЈЕКТОТ Пo направениот увид на објектот од страна на инженерите од Паксон, беше константирано дека во […]

 • ,

  Facebook VS веб страна: Што е подобро за вашето онлајн присуство?

  Социјалните медиуми во последните години станаа составен дел од нашето секојдневие. Тие ни овозможуваат секојдневно да се поврземе со други луѓе, да комуницираме и да споделиме нови информации за својот бизнис. Но, дали Facebook и Instagram се доволни за квалитетно онлајн присуство при градење и развивање на вашиот бизнис? Постојат неколку причини зошто e добро […]

 • , ,

  „Алкалоид“ потпиша нов меморандум за соработка со Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ за Програмата за практикантство

  Со цел овозможување дополнителни услови за професионално профилирање на студентите и за усвојување практични вештини под менторство на врвни професионалци во повеќе дејности, „Алкалоид“ АД Скопје склучи нов меморандум за соработка со Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ Скопје во рамките на Програмата за развој на практикантство. Ова официјализирање на постојното меѓусебно партнерство, кое досега опфаќаше […]

 • , ,

  Саморѓосувачки челик

  Магичен саморѓосувачки челик во хармонија со природата Слично како и доброто вино, саморѓосувачкиот челик кој реагира на атмосферските влијанија се подобрува со текот на времето. Кога е изложен на надворешните временски услови овој магичен челик стекнува прекрасна патина која служи како негов заштитен оклоп и ја дава препознатливата кафеава боја на овој материјал. Неверојатниот парадокс […]

 • , , ,

  Новости & Информации

  КОЛКУ ЌЕ ЧИНИ ИНВЕСТИЦИЈА ВО ЦЕНТРАЛЕН СИСТЕМ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ СО DAIKIN ALTHERMA 3 ТОПЛИНСКА ПУМПА? ПОСТАВУВАЊЕ НА DAIKIN ALTHERMA ТОПЛИНСКА ПУМПА ЗА ЛАДЕЊЕ И ГРЕЕЊЕ ВО СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА 1. ПОДАТОЦИ ЗА ОБЈЕКТОТ Намена: Стоматолошка ординација Паноров Дент Локација: Гевгелија Површина на објектот: 140m2 Потреба на објектот: Греење и ладење Состојба на изолација: 10cm стиропор, PVC прозорци, плочки на под..   […]

Back to Top