, ,

Енергија TOSHIBA CARRIER годишна презентација 2024

Енергија TOSHIBA CARRIER годишна презентација 2024

Компанијата Енергија доо која постои веќе 19 години на пазарот во Македонија на 09.04.2024 вторник во Винарија Кралица Марија Д.Капија го одржа најочекуваниот настан од HVAC индустријата во Македонија – Toshiba Carrier 2о24 годишна презентација.

Енергија TOSHIBA CARRIER годишна презентација 2024

Пред повеќе од 150 учесници, партнери на компанијата Енергија, дистрибутери, проектанти, инженери, архитекти и градежни компании се презентираше програмата на Toshiba Carrier за 2024 година: инвертер клима уреди, топлински пумпи, мулти системи, VRF системи, чилери, вент.конвектори итн. Учество на презентацијата земаа Robert Horvat – Toshiba Key Account Manager и Grigoris Konstas – Carrier Area Sales Manager како и сопствениците на компанијата Васил Цицонков и Самоил Цицонков со најава што ќе биде ново во Енергија во следниот период.

Енергија TOSHIBA CARRIER годишна презентација 2024

Своја презентација имаше и Игор Панчевски – Технички експерт за Македонија кој ги презентираше можностите за GEFF зелени кредити со грант финансирање на Toshiba Carrier системите со топлински пумпи.

Во самата сала за презентации беа изложени голем број на Toshiba Carrier инвертер уреди и топлински пумпи каде на лице место присутните можеа да се запознаат со најновите модели и нивниот висок квалитет на изработка.

Енергија TOSHIBA CARRIER годишна презентација 2024

На самиот настан присутните учествуваа во наградна игра со голем број на подароци – честитки до добитниците.
Енергија TOSHIBA CARRIER годишна презентација 2024

Енергија TOSHIBA CARRIER годишна презентација 2024
Како што најавија од Енергија, се гледаме и следната година каде освен новитетите во полето на ладење и греење ќе прославиме и 20 години јубилеј на Енергија доо.

Модерна резиденс

MODERNA RESIDENCE – СПОЈ НА ПРИРОДАТА И УРБАНОТО ЖИВЕЕЊЕ

Енергија TOSHIBA CARRIER годишна презентација 2024

Енергија TOSHIBA CARRIER годишна презентација 2024