,

Навигација преку апликацијата на Златна книга

Најди го бараниот ресторан, хотел, плажа… брзо и едноставно

Ти препорачале рибен ресторан во Охрид, а не знаеш 
како да стигнеш до него?

Апликацијата на Златна книга ти овозможува едноставна навигација до бараниот ресторан, хотел, знаменитост или плажа. Преку нашите гео-локациски сервиси може да добиеш и информација за најблискиот банкомат, бензиска станица или аптека – имаме повеќе од 32.000 “локации од интерес“ означени на мапа.

Како се користи?
Отвори ја апликацијата, пребарај го посакуваното место (пример рибен ресторан Далга) и кликни на Насоки во долниот дел од апликацијата. Толку е едноставно 🙂. На само неколку клика до посакуваното место.


Мобилната апликација ти овозможува и:

  • Опции за секој резултат – директно телефонирање, web страна, праќање на e-mail;
  • Купони за попуст и специјални понуди за повеќе од 160 фирми;
  • Информација за работното време.

Апликација е достапна за корисниците на Android и iPhone. Можете бесплатно да ја симнете преку Play Store или преку App Store.

Имајте убави летни денови.

ПРЕД ДА ТРГНЕТЕ НА ПАТ ИСКОРИСТЕТЕ БЕСПЛАТЕН ПРЕВEНТИВЕН ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД ВО МОТОАМЕРИТ

Навигација преку апликацијата на Златна книга