,

Нова Златна книга, бесплатно во вторник со Слободен печат

Од оваа година R3 Infomedia како издавач на Златна книга ја започнува соработката со Слободен печат .

Со купување на весникот во вторник, 23 мај, сите читатели на Слободен Печат добиваат бесплатен примерок на новото годишно издание на Златна книга.

Златна книга, водечкиот домашен информатор, и оваа година ви обезбедува нови и проверени информации за над 50,000 компании, организации и институции во земјата.

Дополнително, со секој примерок добивате нови купони за попусти и гратиси на производи во повеќе од 100 фирми.

Златна книга е достапна и преку веб страна (www.zk.mk) и мобилна апликација,  а наскоро и со нови содржини за настани од културата, и совети за секојдневни потреби.

Не заборавајте да го набавите вашиот Слободен печат во вторник, со подарок Златна книга 2017/18.

КРАЛОТ АРТУР: ЛЕГЕНДАТА ЗА МЕЧОТ

Нова Златна книга, бесплатно во вторник со Слободен печат