, ,

Шопинг изненадување со American Express на Силк Роуд Банка

По повод месецот на љубовта февруари и месецот на жената март, корисниците на American Express картичките издадени од Силк Роуд Банка добиваат до 25% поврат на средствата (cashback) при трансакции направени кај одредени трговци.

Имено, со секоја трансакција со American Express картичките направена на ПОС терминал од 08.02 до 08.03.2019 година кај подолу наведените трговци добивате до 25% поврат на средствата, и тоа:

  • Еликсир парфимерии – 25% поврат на средствата,
  • Sara Fashion, Red Star и Penti – 20% поврат на средствата,
  • Lindt чоколади – 20% поврат на средствата
  • Nu House & Friends палачинкара во Skopje City Mall – 20% поврат на средствата, и
  • Parfois – 15% поврат на средствата.

Повратот на средствата се однесува за сите артикли во продавниците на трговците, без ограничување и без разлика дали истите се веќе на попуст или не.

Силк Роуд Банка АД Скопје е единствен и ексклузивен издавач во Македонија на American Express картичките (American Express Point дебитна картичка и American Express Green и Gold кредитни картички).

Доколку сеуште немате аплицирано за Аmerican Express картичка, истото можете да го сторите во експозитурите на банката, на веб страницата www.silkroadbank.mk или на телефонските броеви 02/3203 555 или 02/3289 477.

Родителството се учи

Шопинг изненадување со American Express на Силк Роуд Банка