,

БЕСПЛАТНА ЗИМСКА ПРОВЕРКА НА ВОЗИЛО

Како наши АМСМ членови, досега сигурно веќе знаете дека секоја година, токму во овој период, за вас ја организираме бесплатната зимска проверка на возило, која вклучува:

  • Проверка и замена на антифриз во системот за ладење;
  • Замена на филтер и масло во мотор;
  • Проверка на сопирачки и глицерин;
  • Проверка на акумулатор;
  • Проверка на предница и возна постројка;
  • Проверка на амортизери;
  • Проверка на осветлување.

Дополнително, во периодот на зимската проверка, како АМСМ членови, добивате и 30% попуст на нови гуми и вулканизерски услуги, кој можете да го искористите во АМСМ сервисот за автомобили лоциран во Скопје-Центар.

Искористете ја привилегијата да се биде АМСМ член, закажете навреме бесплатна зимска проверка на возило на АМСМ инфо линија 02/3181-181 и дочекајте ја и оваа зима подготвени.

Акцијата трае од 01.11-31.12.2019 год., а можете да ја искористите во АМСМ во Скопје и во Велес.

ПОПУСТ НА ВУЛКАНИЗЕРСКИ УСЛУГИ И ЗИМСКИ ГУМИ

БЕСПЛАТНА ЗИМСКА ПРОВЕРКА НА ВОЗИЛО