, ,

Го претставуваме WINIX HR1000 нова генерација на паметни прочистувачи

WINIX HR1000 прочистувачот е модел со модерен дизајн. Уредот се користи за површини до 40м2. Прочистува од ПМ честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии.
Го прочистува воздухот во 5 фази на прочистување, префилтер кој може да се мие со вода, филтер со активен јаглен (Coated Deodorization Carbon Filter) кој ги редуцира хемикалиите, вистински ХЕПА филтер обложен со анти бактериско средство кој ги филтрира ПМ честичките поголеми од 0,3 микрометри (PM2.5, PM10), WINIX PlasmaWave® технологија кога ги редуцира хемикалиите.
Уредот има тајмер, child-lock, и Wi-Fi конекција со вашиот смарт телефон преку кој можете да го мониторирате и управувате.

Прочистувачот има вграден смарт сензор кој се состои од сензор за ПМ честички и сензор за мириси и хемикалии (VOC). На тој начин најоптимално ќе ја регулира брзината во авто мод за да го прочистува воздухот најоптимално при тоа да биде што е можно потивок. Со уредот е вклучен сет филтри за првата година.

Цена: 23,000 ден.  залиха

Прочистува

Ozone free, bez ozon
БЕЗ ОЗОН
Уредите се безбедни бидејќи не произведуваат отровен озон

Polution, zagaduvaci

ПМ ЧЕСТИЧКИ

Ги отстранува ПМ честичките пололеми од 0,3 микрони (PM2.5, PM10)

Bacteria, bakterii
БАКТЕРИИ И ВИРУСИ
HEPA филтерот во комбинација со PlasmaWave® технологијата ги редуцира бактериите и вирусите

Pet dander, prvut od milenici

ПРВУТ ОД МИЛЕНИЦИ

Го отстратнува првутот од милениците и ситни влакна

Polen

АЛЕРГИЈА

Го елеминира поленот од воздухот. Особено корисно за алергични

Mold Spores, muvla

СПОРИ ОД МУВЛА

Ги отстранува спорите од мувла

Cigarete smoke, cad od cigari

ЧАД ОД ЦИГАРИ

Го редуцира чадот од цигари

Chemicals, hemikalii

ХЕМИКАЛИИ

Активниот јаглен редуцира разни хемикалии

Сертификати

Ве интересираат повеќе детали за сертификатите ? Погледнете овде

Зошто производите од коноп се најбарани во аптеките?

Го претставуваме WINIX HR1000 нова генерација на паметни прочистувачи