,

Извадете МЕЃУНАРОДЕН ДОКУМЕНТ, станете EUROPE PREMIUM член и ЗАШТЕДЕТЕ 810ден

Подгответе ги потребните документи за патување со автомобил надвор од земјата, станете АМСМ Europe Premium член и заштедете 810ден.

Подгответе ги потребните документи за патување со автомобил надвор од земјата, станете АМСМ Europe Premium член и заштедете 810ден.

Искористете го попустот од 30% на Европа Премиум членството, кој го добивате доколку извадите некој од меѓународните документи за управување со моторно возило во странство:

  • Зелен картон;
  • Овластување за управување со туѓо моторно возило;
  • Меѓународна возачка дозвола; или
  • Патничко осигурување.

Меѓународните документи можете да ги извадите 24/7 во АМСМ Скопје-Центар, со исклучок на Меѓународната возачка дозвола за која е потребна потврда од Министерство за внатрешни работи за прекршочна санкција забрана за управување со моторно возило, која се издава во рамките на работното време на МВР во АМСМ. Кои документи ви се потребни за секој од наведените меѓународни документи, прочитајте тука.

Акцијата можете да ја искористите во периодот до 31.08.2019 година во АМСМ Скопје (Центар и Чаир), АМСМ Велес и во сите авто-мото друштва низ државата.

Зошто да го одберете ПАКСОН, Home Comfort Expert Partner на Daikin?

Извадете МЕЃУНАРОДЕН ДОКУМЕНТ, станете EUROPE PREMIUM член и ЗАШТЕДЕТЕ 810ден