,

Обезбедете го вашиот дом навреме и уживајте во претстојните зимски празници

Новогодишните празници секогаш сакаме да ги поминеме со најблиските.

Затоа опуштете се и уживајте во моментите кои градат спомени, на пример гледајте серија на која ќе се смеете заедно со семејството.

Што мисли Дончо дека има во сефот?

Биросеф не само што е центар на внимание во хит серии 😉 туку и произведува сефови и сигурносна опрема по европски стандарди.

Дел од асортиманот, група на сефови, видете повеќе тука >>

 

Биросеф има на располагање сертифицирана сигурносна опрема, сефови и врати кои ќе Ви овозможат целосна заштита од кражба, напад, оган, пукање… и загарантирана спокојност не само за време на празниците, но и во текот на целата година.

 

 

 

Инвестирањето во Сертифицирана сигурносна опрема е вистинска одлука за да го осигурате вашиот дом или вашиот бизнис

Контактирајте не и дозволете да го пронајдеме безбедносното решение кое најдобро одговара за Вас.

тел: 034/330 290;
тел: 02/3075786

email sales@birosafe.com
email salesmk@birosafe.com.

Ви посакуваме Среќна Нова Година и безбедни празници.
Со почит,
Тимот на Биросеф

„АЛКАЛОИД“ ПУШТИ ВО УПОТРЕБА СОПСТВЕН ЦЕНТАР ЗА ЕДУКАЦИЈА И ЗА ОБУКИ

Обезбедете го вашиот дом навреме и уживајте во претстојните зимски празници