,

ПОДАРУВАЊЕТО МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ!

Подарете АМСМ Classic или Europe Premium членство, а ние ви подаруваме ваучер од 250 денари или 600 денари кој можете да го искористите за гориво на АМСМ Петрол.

Направете го вистинскиот избор и овие празници на својте најблиски подарете им:

  • ПОВЕЌЕ НАСМЕВКИ, ниту еден дефект на пат нема да им го расипе расположението
  • ПОВЕЌЕ БЕЗГРИЖНОСТ, што и да им се случи на пат, 24/7 има кој да се погрижи за нив
  • ПОВЕЌЕ СИГУРНОСТ, секогаш има на кого да му се јават
  • ПОВЕЌЕ ПРИВИЛЕГИИ, единствена можност да заштедат што и да прават, со попусти во текот на целата година во Македонија и Европа.

Подарете АМСМ Classic или Europe Premium членство и уживајте во безгрижноста на своите најблиски во текот на целата година.

Вие побрзајте, искористете го вашиот ваучер на АМСМ Петрол и заштедете.

Акцијата трае од 05-25.12.2019 год.

Направете го Вашето возило оригинално

ПОДАРУВАЊЕТО МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ!