, ,

Повеќе не мора да се оптоварувате каде сте ги заборавиле клучевите … Опуштете се !

Со D-Smart можете да го автоматизирате секое заклучување на цилиндарот

Со D-Smart можете да го автоматизирате секое заклучување на цилиндарот со едноставно прицврстување на уредот, преку батерија или преку мрежно напојување.

Овој уред може да се инсталира на секој стандарден цилиндар и брава, на која растојанието на средината на кваката до центарот на цилиндарот е 85 mm.

Можете да направите контролни порти директно или од вашиот Smart телефон или таблет, како и можност за автоматско заклучување.
D-Smart обезбедува сигурна и ефикасна контрола на пристапот.

Карактеристики

Отварање на вратат преку
– Паметен телефон со Bluetooth
– Водотпорен и издржлив електронски клуч – транспондер
– Нумеричка тастатура
– Картичка

Благодарение на D-Smart апликацијата , вратите може да се отвараат и затвараат со користење на функции како што се

– Креирање на виртуелни клучеви
– Управување со време на виртуелни клучеви
– Системскиот администратор управува со пристапот на разни корисници со менување , додавање или бришење
– можност за преглед на пристап во апликацијата

Ексклузувен застапник  Вуле Јуниор

Zlatna_Kniga Најдобар сајт на #ТвитерНагради

Повеќе не мора да се оптоварувате каде сте ги заборавиле клучевите … Опуштете се !