,

ТИГО Фајнанс отвори 3 филијали во Скопје каде може да земете КЕШ кредит веднаш!

Во Македонија започна со работа современо финансиско друштво ТИГО Фајнанс, кое работи посветено за корисниците, применува иновативна и модерна технологија и притоа нуди брз и уникатен производ. Во ТИГО Фајнанс веруваат дека секој корисник треба да има пристап до финансиска помош кога му е најпотребна. Аплицирањето е возможно 24/7 на веб страната www.tigo.mk или, пак во нивните новоотворени филијали, каде што корисниците добиваат информација за само 30 секунди за максималниот износ на пари којшто им стои на располагање. ТИГО Фајнанс нуди можност за аплицирање за кредити во износ од 2.000 до 60.000 денари, со рок на отплата 7, 14 или 30 дена и 3, 6 или 12 месеци.

За прв пат во Македонија, ТИГО Фајнанс е единствено финансиско друштво кое во своите филијали врши исплата на кредити во КЕШ, а притоа првиот кредит е БЕСПЛАТЕН (0%) за сите нови клиенти.

Филијалите се наоѓаат во три општини во Скопје и тоа:

  1. во Центар во зграда Тифани,
  2. во Карпош во Лептокарија, и
  3. во Ѓорче Петров, веднаш спроти општинската зграда.

Бесплатниот кредит овозможува корисниците да земат кредит со еднократна отплата во висина од најмногу 12.000 денари, и да вратат исто 12.000 денари, со 0% ТРОШОЦИ за аплицирање, 0% КАМАТА и 0% ПРОВИЗИЈА.

Покрај исплатата во КЕШ во филијалите на друштвото, постои опција и за исплата на одобрените кредити преку банкарски трансфер на трансакциска сметка во рок од 1 час.

Работното време на филијалите е од понеделник до сабота од 10.00 до 18.00 часот, а контакт центарот за онлајн поддршка работи од понеделник до сабота од 08.00 до 20.00 часот.

ТИГО Фајнанс одговара на потребите и желбите на корисниците со ограничен пристап до банкарски услуги, а кредитите тие ги добиваат на едноставен и удобен начин, со максимална транспарентност. Кредитирањето никогаш не било полесно!

Информации во врска со кредитите сите заинтересирани можат да добијат на официјалната веб страна www.tigo.mk или на телефонскиот број 13 700.

Тиго.мк – СЕКОГАШ ДОСТАПНИ КРЕДИТИ

 

Слики и адреси од филијалите:

Филијала Центар – ул. Васил Главинов бр. 14/1-2, Скопје

Филијала Лептокарија – бул. Партизански одреди бр. 64А/зграда 1, Скопје

Филијала Ѓорче Петров – ул. Ѓорче Петров бр.71, лам. А-лок. бр. 7, Скопје

Советуваме како до ортопедско помагало на товар на ФЗО

ТИГО Фајнанс отвори 3 филијали во Скопје каде може да земете КЕШ кредит веднаш!