, , ,

ЧЕКЛИСТА ЗА ПАТУВАЊЕ

Време кога се оди на плажа!

Дојде времето кое сите го обожаваме, а особено децата.

Време кога се оди на плажа!

Затоа ова е е точно време кога треба да ви ја споделиме листата за пакување, која ќе ве потсети што да не заборавите кога се подготвувате за патување покрај некој морски или езерски брег.

Следете ги чекорите за подготовка:

  1. Сименете си ја листата од линкот
  2. Испечатете ја
  3. Кога ќе дојде време за патување, земете ја прво неа и обележувајте ги еден по еден точките како што се подготвувате
  4. Не заборавајте на патничкото осигурување

Зошто TripAdvisor го рангира овој наш ресторан за најдобар во регионов!

ЧЕКЛИСТА ЗА ПАТУВАЊЕ