, ,

Дали го посетивте новиот изложбено-продажен салон на Pierre Cardin

Mесто каде ќе имате можност да патувате низ времето

Pierre Cardin Home е интернационален бренд кој влезе на македонскиот пазар во 2017 година со отворање на изложбено-продажниот салон. Но, Pierre Cardin Home Macedonia е повеќе од салон за ексклузивни теписи и мебел. Тоа е место каде ќе имате можност да патувате низ времето, движејќи се меѓу рачно изработените килими и теписи изработени од најфините материјали познати на човекот, како свила, волна и бамбус.

Секогаш учествувајќи во креирање на светските трендови, Pierre Cardin Home Macedonia нуди софистицирани и функционални решенија за Вашиот дом или канцеларија. Сите машински теписи се еко-сертифицирани, изработени со последна патентирана технологија која гарантира тројна заштита од бактерии, габи и инсекти, како и 74% помалку прашина во текот на користењето.

Ве покануваме да го посетите нашиот изложбено-продажен салон каде ќе имате можност одблизу да го почуствувате квалитетот на теписите, мебелот, душеците и аксесоарите на Pierre Cardin Home. Сите производи се одликуваат со исклучителна удобност, функционалност и оригинален дизајн.

Со почит,
Pierre Cardin Home

 

 

Како да ја реновирате бањата

Дали го посетивте новиот изложбено-продажен салон на Pierre Cardin