,

Master your future | Стани мастер на својата иднина

“Master your future | Стани мастер на својата иднина” е слоганот со кој и официјално започна новата кампања на Универзитет Американ Колеџ Скопје, чија главна цел е промоција на програмите за постдипломски студии со посебен акцент на програмата за Бизнис Администрација како програма дизајнирана согласно трендовите и потребите на современиот корпоративен сектор.

Кампањата има за цел да ги информира потенцијалните студенти за придобивките од завршување на ваков тип програма, за многуте вештини со кои би се стекнале, интернационално акредитираната диплома која би ја добиле… Но, да не откриваме премногу, следете нè на социјалните мрежи и дознајте што е она што не истакнува од останатите!

Дознај повеќе, кликни тука.

#MasterYourFuture #LearnHere #LeadAnywhere #DoOrDoNot #ThereIsNoTry

AHSS back to school

Зошто Американската Гимназија е вашиот избор?

Master your future | Стани мастер на својата иднина