, ,

Пакет за FANCY млади од Шпаркасе банка

Затоа што сакаш да си во тренд, независен, да ја планираш својата иднина базирана на сопствени одлуки и да се посветиш на она што те прави среќен!

Со FANCY пакетот пред тебе се отвораат многу нови можности и поволности, кои ќе ти дадат идеја како да ги организираш  своето време и финансии на твојот мобилен телефон, ќе те доближат до она што го сакаш и ќе ти ја овозможат слободата самостојно да ги планираш своите идни чекори.

Со еден пакет можеш да имаш сé, да плаќаш со сликање и да префрлаш средства со S-banking мобилно банкарство, да патуваш и да бидеш секогаш известен за сите трансакции со СМС-известување, да подигнуваш средства од банкоматите во групација без никаква провизија и уште многу други Fancy работи.

Твојата денарска сметка, може да биде Fancy во Шпаркасе Банка Македонија.

Осигурување при незгода на лица

Пакет за FANCY млади од Шпаркасе банка