, ,

Немате простор за 2,3,4,5 надворешни единици – Паксон има совршено решение DAIKIN мулти сплит систем

Паксон & Daikin мулти сплит систем со r32 еколошки фреон

Dikin мулти сплит – Ви овозможува да вградите високо енергетски ефикасен систем за климатизација во повеќе простории, со поврзување до 5 внатрешни единици на една надворешна единица.

Надворешните модели од мулти сплит се со висока енергетска класа и се моќни за да поврзат до 5 внатрешни индивидуално контролирани единици, кои се движат од од 1,5 kW до 7 kW.

Споредба Daikin сплит & Daikin мулти сплит систем

Различни типови на внатрешни единици и за ладење и за греење: клиентите можат да изберат високоѕидни единици, парапетни, скриени тавански модели, кои ќе одговарат на големината на секоја просторија, а притоа ќе обезбедат совршен комфор. Елегантни и ефикасни, врвните модели Daikin Emura и Daikin Stylish, се совршено надополнување на генијалниот Daikin инвертер мулти сплит систем.

Побарајте понуда во ПАКСОН-DAIKIN HOME COMFORT EXPERT!

Пакет за FANCY млади од Шпаркасе банка

Немате простор за 2,3,4,5 надворешни единици – Паксон има совршено решение DAIKIN мулти сплит систем