, ,

Неверојатни здравствени предности со производите од серијата на SILVERTUSS

Прополисот (пчелино лепило) е смолеста мешавина што пчелите ја произведуваат по пат на мешање плунка и пчелин восок со ексудат собран од пупки од дрвја, сокови или други ботанички извори подложени на млечно-киселинска ферментација во дигестивниот систем на пчелите.

Идентификувани се повеќе од 300 соединенија во прополисот. Поголемиот дел од овие соединенија се форми на полифеноли.

Полифенолите се антиоксиданти кои се борат со болести и оштетувања во организмот.

Сребрената вода уништува над 650 видови на бактерии, вируси и микроорганизми, кои предизвикуваат инфекции и воспаленија.

Моќниот антибактериски и антивирусен ефект на колоидното сребро има различни области на терапевтска примена:

☑кашлица;
☑настинка;
☑синузитис;
☑циститис;
☑рани и изгореници;
☑вагинитис и кандидијаза.

Производите од серијата на SILVERTUSS отсега во Промедика Фарм и сите подобро снабдени аптеки!

SILVERTUSS претставуваат медицински средства дизајнирани за обложување на респираторниот тракт.

Синергијата помеѓу прополис и колоидно сребро создава моќен АНТИБАКТЕРИСКИ ЕФЕКТ.
Производите на SILVERTUSS содржат иновативни формули од потполно природни состојки со изразен ублажувачки и омекнувачки ефект и помагаат во олеснување на напнатост, болка и дискомфорт при воспаленија на дишните патишта.

📌Палета на производи SILVERTUSS:

➡Сируп
➡Спреј за грло за деца
➡Спреј за нос
➡Спреј за грло
*Не содржат глутен.

Повеќе информации за производите може да добиете на 02 3248 448 или 071 224 195.

Spinning® програма во Спорт Инн центарот

Неверојатни здравствени предности со производите од серијата на SILVERTUSS