,

Нова Златна книга – 16-то издание, на 23 мај (Сабота) бесплатно со Слободен печат

Новото печатено издание на Златна книга 2020/21 излезе од печат, годинава за прв пат во БОЈА.

Златна книга е водечки домашен информатор, секогаш со нови и точни податоци за над 40,000 фирми, институции и организации.

Покрај печатеното издание, сите информации се достапни и на веб страната www.zk.mk на деск топ или на мобилни уреди.

Бесплатен примерок може да подигнете со Слободен печат на 23 мај 2020 (сабота) во трафиките и маркетите во сите градови во земјата.

Вашиот бесплатен примерок на новата Златна книга 2020/21 можете да го подигнете и во просториите на Р3 Инфомедиа, секој работен ден од 08 до 16 часот на Булевар Партизански Одреди 42/2, Скопје 1000. Телефонски број 02/ 31 77 888

*Додадете го вашиот бизнис на www.zk.mk

COVID-19, бременост, породување и доење

Златна книга 2020/21

Нова Златна книга – 16-то издание, на 23 мај (Сабота) бесплатно со Слободен печат