,

Нова Златна Книга – 15-то Издание, на 18 Мај 2019 Бесплатно Со Слободен Печат

Имајте го новото печатено издание на Златна книга, Вашиот проверен извор на информации за сите секојдневни потреби веќе 15 години по ред.

Златна книга е водечки домашен информатор, секогаш со нови, целосни и точни податоци за над 50,000 фирми, институции и останати организации. Покрај печатеното издание, сите се достапни и на веб страната www.zk.mk и преку мобилна апликација кои содржат и корисни совети и препораки за производите што најчесто ги употребуваме.

Со вашата нова Златна книга добивате нови купони за попусти кај 60 домашни фирми, што ви обезбедуваат заштеда при секое купување во тек на целата година.

Вашиот примерок на новата Златна книга 2019/20 ве очекува во трафиките во сите градови во земјата. Ја добивате бесплатно, со дневното издание на Слободен печат, на 18 мај 2019 (сабота).

Рециклирање Електронски Отпад – ЕКО МОБИЛАРА

Нова Златна Книга – 15-то Издание, на 18 Мај 2019 Бесплатно Со Слободен Печат