,

Нова Златна книга – 17-то издание, на 20 мај (четврток) бесплатно со Слободен печат

Новото печатено издание на Златна книга 2021/22 излезе од печат, годинава со нов изглед, во БОЈА и со нови информации.

Златна книга е водечки домашен информатор, секогаш со нови и точни податоци со приближно 37,000 фирми, институции и организации.

Покрај печатеното издание, сите информации се достапни и на веб страната www.zk.mk на деск топ или на мобилни уреди.

Бесплатен примерок може да подигнете со купен Слободен печат на 20 мај 2021 (четврток) во трафиките и маркетите во сите градови во земјата.

Вашиот бесплатен примерок можете да го подигнете и во просториите на Р3 Инфомедиа, секој работен ден од 08 до 16 часот на Булевар Партизански Одреди 42/2, Скопје 1000. Телефонски број 02/ 31 77 888

Декор и дизајн со LLumar фолиите за градежни објекти

Нова Златна книга – 17-то издание, на 20 мај (четврток) бесплатно со Слободен печат