, , , ,

Декор и дизајн со LLumar фолиите за градежни објекти

Значителна заштеда. Брзо исплатливо. Мудра инвестиција

Пескареното калено стакло е префинето, со зачудувачки богат естетски ефект, меѓутоа е многу скапо а неговото одржување и чистење е тешко. Да се прават промени на пескареното стакло практично е невозможно.

Спротивно на тоа, LLumar декоративните фолии можат да го дадат истиот естетски ефект, но за пониска цена а одршувањето e лесно како и кај обичното стакло и може да се користат стандардни средства за чистење.

Промени се лесно изводливи, што Ви овозможува да го обновите изгледот без да го менувате стаклото.

LLumar декоративните фолии се достапни во повеќе бои и дезени нудејќи стил и приватност без да го жртвувате природното светло, или Вашиот буџет.

Спецификација на карактеристики >>>

Контакт и повеќе инфо:

Лумар ФолиВорлд

Трета Македонска Бригада 68
1000 Скопје, Р.Македонија
02 244 3883, 078 305 228
info@folii.mk
Понеделник – петок: 8:30 – 4:00
Сабота: 9:00 – 2:30

Менаџер за инсталација
Горан Антиќ
078 305 228
goran@folii.mk

Локација: Во близина на Раде Кончар позади авто салон CILAZ во кругот на Јавор Комерц карши телевизија Сонце

Заштитни фолии за прозорци

Декор и дизајн со LLumar фолиите за градежни објекти