, ,

Со LLumar фолиите зголемете ја сигурноста на вашиот објект

Значителна заштеда. Брзо исплатливо. Мудра инвестиција

Исплатлива заштита

Во денешно време криминалот, вандализмот, тероризмот, природните непогоди и секојдневни несреќи се грда реалност. Направени од густ полиестер без примеси, споени со силни адхезивни средства, LLumar безбедносните фолии обезбедуваат оптичка бистрина, но и силна бариера која го задржува стаклото на место во случај на удар. Опасноста од разноразни парчиња носени од ветер, сеизмички потреси и случајни удари меже да биде значително редуцирана. LLumar безбедносните фолии се исто така идеални и за користење во густо населени области, каде прозорите или други стаклени површини се посебно иложени на кршење поради кражби или вандализам. LLumar безбедносните фолии се идеални и за примена на автомобилските стакла каде нудат ефикасна заштита од кражби или повреди при евентуални сообраќајни незгоди.

Флексибилна примена

Од големите компании до мали продавници, од угостителски објекти до образовни институции, примената на LLumar безбедносните фолии може да Ви помогне ги контролирате па дури да да ги елиминирате опасноста и штетите што ги предизвикува скршено стакло, на нови градби или во тек на реновирање.  Цврсти и чисти LLumar безбедносните фолии нудат широк спектар на соларни и естетски решенија и можат да ги задоволат потребите на било кој комерцијален проект.

Спецификација на карактеристики >>>

Контакт и повеќе инфо:

Лумар ФолиВорлд

Трета Македонска Бригада 68
1000 Скопје, Р.Македонија
02 244 3883, 078 305 228
info@folii.mk
Понеделник – петок: 8:30 – 4:00
Сабота: 9:00 – 2:30

Менаџер за инсталација
Горан Антиќ
078 305 228
goran@folii.mk

Локација: Во близина на Раде Кончар позади авто салон CILAZ во кругот на Јавор Комерц карши телевизија Сонце

Како со LLumar фолиите до заштеда од 15% и поголема енергетска ефикасност за вашиот обкјект

Со LLumar фолиите зголемете ја сигурноста на вашиот објект