, ,

Дали знаете зошто LLumar фолиите за автомобил се лидер во безбедноста!

БЕЗБЕДНОСНИ АВТО ФОЛИИ

Сообраќајни несреки се случуваат секој ден, дури и на многу внимателни возачи. Во дел од секундата животот може да неповратно да се промени при евентуална несреќа од:

  • Незаштитените прозори лесно се кршат, и притоа ситни парќиња од стакло се распрскуваат во внатрешноста од возилото.
  • Стаклените парчиња може да предизвикаат длабоки расекотини, како и повреди на очите.
  • Отворот што се создава по кршење на стаклото, го зголемува ризикот за испаѓање на патниците од возилото, што представува водечка причина за смртни случаи при сообраќајните несреќи.

Во случај на несреќа LLumar безбедносните фолии создаваат цврста заштитна бариера помеѓу Вас и стаклото. И со фолија на него стаклото сепак може да се скрши, меѓутоа стаклените парчиња не се распрскуваат туку остануваат на фолијата, па затоа:

Патниците во возилото остануваат заштитени од опасни летечки парчиња стакло.

  • Патниците во возилото остануваат заштитени од опасните, распрскани стаклени парчиња.
  • Патниците се заштитени од испаѓање од возилото.
  • Стаклените парчиња се задржани и не ја попречуваат функцијата на страничните воздушни перничиња.

Имајте доверба во заштитата од LLumar безбедносните фолии за Вас и Вашето семејство.

ЗАШТИТЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ДРАГОЦЕНОСТИ

За помалку од пет секунди, крадец може да го скрши стаклото од Вашиот автомобил и да  земе драгоцени предмети. Ова посебно може да биде опасно ако во текот на нападот Вие се наоѓате во автомобилот. LLumar безбедносните фолии се најдобра одбрана против нападите од типот: „скрши, укради“.

  • Задржувајќи го стаклото на место, LLumar го успорува пристапот до внатрешноста на возилото.
  • Продолженото време за кражба и дополнителната галама привлекуваат внимание и предупредуваат за крадец.
  • Ако се наоѓате во возилото за време на нападот, ќе имате повеќе време за да побегнете.

Не дозволувајте да станете жртва! Заштитете го својето семејсво, себеси и Вашите драгоцени предмети со LLumar безбедносните фолии.

Спецификација на карактеристики >>>

Контакт и повеќе инфо:

Лумар ФолиВорлд

Трета Македонска Бригада 68
1000 Скопје, Р.Македонија
02 244 3883, 078 305 228
info@folii.mk
Понеделник – петок: 8:30 – 4:00
Сабота: 9:00 – 2:30

Менаџер за инсталација
Горан Антиќ
078 305 228
goran@folii.mk

Локација: Во близина на Раде Кончар позади авто салон CILAZ во кругот на Јавор Комерц карши телевизија Сонце

СОФТВЕР СО КОЈ МОЖЕТЕ ДА ГИ РАКОВОДИТЕ СИТЕ ВАШИ ПРОЦЕСИ ЗА ТРАНСПОРТ

Дали знаете зошто LLumar фолиите за автомобил се лидер во безбедноста!