,

Нјадобри решенија за возила наменети за температурен транспорт

Thermo King

Пеги е прв и единствен овластен Thermo King дилер и сервис во Македонија

Дел од најголемата мрежа на сервиси за разладен транспорт во светот, 500 сервиси во 75 земји и преку 1,400 Certi-Tech сервиси во Европа. Сеопфатен опсег на производни решенија специјално дизајнирани за контрола на температурата на транспортот.

Од својата серија на производи на Thermo King ги издвоивме најдобрите решенија за возила наменети за температурен транспорт

Thermo King C серија

 • Уредите од C серијата се користат за возила до 34 м2 (комбиња)
 • Температурниот опсег на овие уреди е од -18(max опција) до +30 степени
 • Најекономични и најнапредни уреди за меѓуградски транспорт
 • Мали димензии кој оставаат повеќе простор во товарниот дел
 • Можност за греење и одмрзнување

Thermo King V серија

 • Уредите од V серијата се користат за возила до 56 м2 (комбиња и мали камиони)
 • Најнапредна серија на уреди за разладување во транспортот
 • Температурен опсег од -18 до +30 степени кај сите модели
 • Најнов систем на работа со кој се скратува времето на постигнување на бараната температура

Сите уреди од V серијата поседуваат интегриран систем за ладење и греење(без потреба од Webasto), како и можност за работа на струја

Пеги како официјален застапник на Thermo King ги има нјадобрите решенија за возила наменети за транспорт на лекови и фармацевтски производи

Thermo King C серија

 • Уредите од C серијата се користат за возила до 34 м2 (комбиња)
 • Температурниот опсег на овие уреди е од -18(max опција) до +30 степени
 • Најекономични и најнапредни уреди за меѓуградски транспорт
 • Мали димензии кој оставаат повеќе простор во товарниот дел
 • Можност за греење и одмрзнување

Thermo King V серија

 • Уредите од V серијата се користат за возила до 56 м2 (комбиња и мали камиони)
 • Најнапредна серија на уреди за разладување во транспортот
 • Температурен опсег од -18 до +30 степени кај сите модели
 • Најнов систем на работа со кој се скратува времето на постигнување на бараната температура

Сите уреди од V серијата поседуваат интегриран систем за ладење и греење(без потреба од Webasto), како и можност за работа на струја

Нова Златна Книга – 15-то Издание, на 18 Мај 2019 Бесплатно Со Слободен Печат

Thermo King

Нјадобри решенија за возила наменети за температурен транспорт