,

Ново партнерство за нови предизвици. Отсега нудиме и продажба на производите на SLXi

Без разлика дали сте возач, менаџер за малопродажба, сопственик на флота или бизнис извршен директор, треба да бидете во контрола на вашиот избор. Бидејќи во вашиот бизнис, знаете што е најдобро за вас и вашите клиенти.

Токму тука SLXi и Пеги како официјален застапник ги исполнува вашите барања.

Thermo King SLXi

  • Најнапредни разладни уреди на пазарот
  • Единствени уреди кој ги исполнуваат новите регулативи за емисии на ЕУ
  • Систем за телематика кој ви ја нуди сета контрола врз уредот на вашиот паметен телефон

Без никаква отстапка на сигурноста и робусноста, SR2 зелениот лагер е специјално дизајниран за транспортот со фрижидер на долги релации.

Thermo King

Нјадобри решенија за возила наменети за температурен транспорт

Ново партнерство за нови предизвици. Отсега нудиме и продажба на производите на SLXi