, , ,

Новогодишен шопинг со American Express картичките на Силк Роуд Банка

Скопје, 19.12.2018 – По повод претстојните новогодишни и божиќни празници Силк Роуд Банка АД Скопје за корисниците на American Express картичките подготви вистинско новогодишно шопинг доживување.

За прв пат во Македонија, единствено корисниците на American Express картичките издадени од банката со секоја трансакција направена на ПОС терминал од 19.12 до 30.12.2018 година во продавниците на Women’secret, Geox, Springfield, Parfois, Okaidi, Mango, Superdy добиваат 10% поврат на средствата, во Сетек – Се од техника – 5%, Крш играчки, Original Marines и Carter’s – 15%, Sara Fashion – 20% и Еликсир парфимерии – 25% поврат на средствата од износот на направената трансакција. Повратот на средствата се однесува за сите артикли во продавниците, без ограничување и без разлика дали истите се веќе на попуст или не.

Силк Роуд Банка АД Скопје е единствен и ексклузивен издавач во Македонија на American Express картичките (American Express Point дебитна картичка и American Express Green и Gold кредитни картички).

Доколку сеуште немате аплицирано за Аmerican Express картичка, истото можете да го сторите во експозитурите на банката, на веб страницата www.silkroadbank.mk или на телефонските броеви 02/3203 555 или 02/3289 477.

Силк Роуд Банка на сите постојни и идни клиенти и корисници на American Express картички им ги честита претстојните новогодишни и божиќни празници.

 

MyMarketing Нова година

Совети од MyMarketing 4дел

Новогодишен шопинг со American Express картичките на Силк Роуд Банка