,

Осигурување на домаќинство

Осигурување на домаќинство

Без оглед дали живееме во зграда или во куќа, постојат многу опасности, како ризикот пожар и други ненадејни природни и временски непогоди, кои може да ги оштетат или целосно да ги уништат објектите, покуќнината и предметите. Покрај тоа, со нашиот објект може да направиме штета на околината.

Прочитајте подолу за нашите економична, проширена, проширена плус и специјална полиса.

Поучени од искуството со штети, ги унапредивме нашите полиси и сметаме дека секое домаќинство треба да има осигурување во согласност со неговите потреби. Само така со мал издаток може да се осигури од непредвидени трошоци при немил настан.

Која полиса одговара за стан, куќа или поголем имот? Што ако е викенд-куќа или под закуп? Кои податоци ни се потребни за да ве осигуриме? Која е цената за осигурување за цела година?

Тука сме да појасниме сѐ што ве интересира. Добијте практичен совет од нашите искусни агенти и бесплатна пресметка.

За сите детали и разлики во полисите, како и за обемот на покритие, прочитајте во Условите за осигурување или јавете ни се.

Foxit – Развој на софтвер и системска интеграција

Осигурување на домаќинство

Осигурување на домаќинство