,

Уредете го вашиот мал стан до перфекција

Мал стан не значи дека треба да се откажете од вашето омилено парче мебел, па и ако е големо. Експертите по дизајн советуваат дека е подобро да се стави еден поголем предмет наместо голем број помали кои можат да направат хаос во просторот.

Визуелно зголемете го просторот

Изберете големо и темно, но комбинирајте го во контраст со бели или ѕидови во светли бои кои визуелно ќе го отворат просторот.

Просторот треба да биде ваша рефлексија

Просторот треба да личи на вас. Збогатете го уметнички дела, ацесоари и цвеќиња кои најмногу потсетуваат на вашиот карактер. Вдахнете ја вашата енергија во секој метар квадратен од домот.

Лизгачки системи кои ги исполнуваат најпрецизните барања

Уредете го вашиот мал стан до перфекција