, , ,

Oтстранување на диоптрија со Егзајмер ласер – Европска очна болница

Oтстранување на диоптрија со Егзајмер ласер – по акциска цена!

егзајмер ласер

Пристигна новиот Егзајмер ласер во Европската очна болница! Отстранете ја вашата диоптрија со најновиот ласер по акциска цена!

За да се направи ласерска интервенција потребно е да бидат исполнети неколку важни услови:

  • Лицето мора да биде на возраст над 18 год.
  • Окото треба да биде здраво, да нема други придружни заболувања
  • Диоптријата треба да биде стабилна (да не се менува во тек на последните 12 месеци)

European Eye Hospital

д-р Салих Бозкурт d-r Salih Bozkurt

Европската очна болница го нуди најдоброто решение за вашите очи! Кај нас ќе добиете професионална нега од искусен и стручен тим на чело со д-р Салих Бозкурт, којшто зад себе има 25 годишно работно искуство и еден од најдобрите специјалисти и хирурзи во регионот.

Не двоумете се, изберете го најдоброто решение за вашиот вид! Ве очекуваме!

Закажете термин на  телефонот +(389) 220 50 999!

Европска Очна Болница
Ул„Сремски Фронт“ бр.1
1000, Скопје
Тел. +(389) 220 50 999
мејл. info@eeh.mk
         info@eeh.com.mk

Кои се придобивките од флуоризација на забите?

егзајмер ласер

Oтстранување на диоптрија со Егзајмер ласер – Европска очна болница