,

Пристигна седмиот број на списанието на Аптеки Виола

Пристигна седмиот број на списанието на Аптеки Виола:
„Виола Магазин“. 🌸🌺🌼🌷🌹

Магазинот опфаќа теми од областа на здрав живот за целото семејство, совети и рецепти за здрава исхрана, стимулирање на здрави навики, предлози за физичка активност и дополнителни теми од сезонски карактер.

 

Има и мал дел со забавна содржина. Магазинот е бесплатен и можете да го земете во сите 11 Аптеки Виола и продавницата за здрава храна Виола Био.

Прочитајте го онлајн тука:

Пролетно отворање на базенот

Пристигна седмиот број на списанието на Аптеки Виола