,

Првата миризлива MasterCard® дебит бесконтактна картичка

Еуро Стандард банка

Новата миризлива картичка е првата Mastercard дебитна картичка, а воедно и прва бесконтактна картичка во портфолиото на Еуростандард Банка, која доаѓа со бројни придобивки за клиентите. Картичката овозможува и подигнување на готовина на банкомати на сите банки во земјата без надомест, без дополнителни трошоци за годишна членарина, бесплатна промена на ПИН бројот и бесплатно користење на м-банкарство и СМС банкарство од Еуростандард Банка.

malinka ЕУРО СТАНДАРД БАНКА - ПРВАТА МИРИЗЛИВА MASTERCARD® ДЕБИТ БЕСКОНТАКТНА КАРТИЧКА

  • БесплатноСМС Банкарство
  • Без надоместокЗа издавање и користење на основна и дополнителни картички
  • Без надоместок на АТМБез надоместок за извршени трансакции на АТМ уреди во земјава
  • Мобилно БанкарствоБесплатно М Банкарство
  • Интернет плаќањеСо Maestro дебитната картичка добивате можност за сите видови интернет плаќања
  • СигурностКартичката е со чип кој овозможува сигурност во тек на извршување на трансакците
  • Меѓународна важностМожност за плаќање на стоки и услуги на продажни места во земјата и странство
  • Без надоместок на ПОСБез надоместок за извршени трансакции на продажни места

Аплицирај веднаш тука.

Општи правила за користење на картичката.

Апликација за регистрација на клиент.

AURA советува… Како до совршена нега на лице и коса ова лето

Првата миризлива MasterCard® дебит бесконтактна картичка