, ,

Специјален попуст на зимски гуми

Во пресрет на законската обврска за поседување зимски гуми, искористете го специјалниот попуст, кој го добивате како АМСМ членови, и не ја пропуштајте можноста да заштедите со попустот од 30% за нови гуми и вулканизерски услуги кој го добивате за следниве услуги:

  • Монтажа и демонтажа на пневматици;
  • Балансирање на пневматици;
  • Промена на позиција на пневматици на возилото;
  • Стругање на фелна;
  • Лепење на надворешна тубалес гума со чеп/со лепенка печурка; и
  • Замена на тубалес вентил –гумен/гумен со украсна капа.

Попустот на вулканизерски услуги можете да го искористите само во АМСМ сервисот за автомобили во Скопје (Центар).

Акцијата трае од 01.11-15.12.2020 година, а можете да ја користите само со претходно закажување.

Закажување на 02/3181-181.

Задолжителна зимска опрема за возила

Специјален попуст на зимски гуми