, ,

(Видео) Направи сам природен освежувач за твојот миленик

#spremnizapat #спремнизапат

Сите знаеме дека освежувачите кои можеме да ги купиме во продавница или на бензинска пумпа се предизвикувачи на сериозни заболувања, а посебно се лоши за децата, бремените жени или пак лица со одредено заболување кои се возат во автомобилот.

Токму затоа  направите природен освежувач кој ќе направи вашиот автомобил да мириса на посакуваниот мирис. Земете дрвена штипка, на која ќе капнете неколку капки есенцијално масло, а потоа  прицврстете ја за вентилациониот отвор на автомобилот.
Секако, најдобро е ова да се направи на вентилациски отвори поради струењето на воздухот, кој ќе направи целиот ваш автомобил да мириса убаво и пријатно.

 

Наше а светско – Најубавото езеро на Балканот (видео)

(Видео) Направи сам природен освежувач за твојот миленик