,

Наше а светско – Најубавото езеро на Балканот (видео)

Кога Percy von Lipinski поранешен дипломат, наградуван новинар на CNN познат како “CNN Travel Guru”, кој во последниве години работи за Universal Studios во Холивуд како “ловец на атрактивни локации” за промовирање и развивање на филмски туризам, притоа ги споделува своите ексклузивни сознанија кои доаѓаат од неговиот уникатен пристап и работно искуство на повеќе од 200 инфо тури низ светот, го претставува нашиот скриен “драг камен”  Дојран тоа изгледа вака:

Погледнете го видеото и уживајте:

За Вас, авиокомпанијата Wizzair од завчера има одлични новости!

Наше а светско – Најубавото езеро на Балканот (видео)