,

Две дестинации кои несмеете да ги пропуштите оваа есен

Летото е скоро при крај, но ние не сме воопшто загрижени, затоа што имаме план 🙂 Покрај широкиот избор на понуди за 23ти Октомври, оваа есен за Вас подготвивме и две уникатни и истовремено еднакво привлечни тури, секоја со свој карактеристичен дух кој најдобро
ги преставува двете држави.

Првата асоцира на страст. За уметност, за храна, за мода, едноставно страст за животот во целост.

Втората е мистериозна и контрадикторна и нуди поглед на различни светови во едно.. Ако веќе погодувате.. нема да ве мачиме повеќе.

Се работи за ИTАЛИЈА и РОМАНИЈА. Од двете држави го избравме најдоброто што може да се доживее и види во неколку дена и го преточивме во забавни програми кои ќе ве релаксираат и едуцираат.

Многу не интересира која програма ви е попривлечна?

Турите може да ги разгледате тука . Не заборавајте дека сме достапни за било каков коментар и прашање, на телефоните подолу.

Искористете ги и за FIRST MINUTE цените кои се со ограничен рок.

Информации
и резервации на : 071/451-633 и 02/2774-371

 

Автоматизацијата во домот пристигна и кај нас

Две дестинации кои несмеете да ги пропуштите оваа есен