, , ,

ИСЦЕЛИТЕЛ

Механичар од железничко депо, немајќи пари да купи лекови, му дава на татко му колач направен од украдена марихуана за да му ги ублажи болките од рак, меѓутоа е притиснат од криминалците кои си ја бараат дрогата назад и соседите-душкала кои во него гледаат нова надеж, исцелител.Механичар од железничко депо, немајќи пари да купи лекови, му дава на татко му колач направен од украдена марихуана за да му ги ублажи болките од рак, меѓутоа е притиснат од криминалците кои си ја бараат дрогата назад и соседите-душкала кои во него гледаат нова надеж, исцелител.

Оригинален наслов: Исцелител
Почеток на филмот: 20.11.2017
Траење на филмот: 114 Минути
Земја / година: MKD/2017
Жанр: Комедија, Драма
Глумци: Благој Веселинов, Анастас Тановски, Аксел Мехмет, Александар Михиќ, Мирослав Петковиќ
Режија: Ѓорче Ставрески
Дистрибутер: Fragment Film
Возрасна Категорија: (16)

 

3 БИЛКИ КОИ МОЖАТ ДА ГО ПРОЧИСТАТ ВОЗДУХОТ ВО НАШИТЕ ДОМОВИ

ИСЦЕЛИТЕЛ