, , ,

ТОР – РАГНАРОК (филм)

Затворен, моќниот Тор влегува во смртоносен гладијаторски натпревар против Хулк, неговиот поранешен сојузник. Тор мора да се бори за опстанок и се трка со времето за да ја спречи семоќната Хела да го уништи неговиот дом и цивилизацијата на Азгард.

Во филмот Тор – Рагнарок на студиото Марвел, Тор е заробен на другата страна на вселената во трка со времето кога мора да се врати во Асгард за да го сопре Рагнарок – уништувањето на својот свет и крајот на асгардската цивилизација – која ја предводи семозможната и немилосрдна Хела. Но, пред тоа мора да го преживее смртоносниот гладијаторски натпревар во кој се соочува со својот поранешен сојузник и колега, Одмаздникот, Неверојатниот Хулк.

Оригинален наслов: Thor: Ragnarok
Почеток на филмот: 26.10.2017
Траење на филмот: 132 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Авантура, Акција, Фантазија
Глумци: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Idris Elba, Anthony Hopkins
Режија: Taika Waititi
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)

Пријавете се со вашиот емаил за 2 бесплатни билети за проекцијата во среда 8.11.2017 во 20 часот, добитниците ќе бидат контактирани по емаил и на фејсбук.

Пријави се за Newsletter и добивај најинтересни работи и идеи во инбокс!

Не се грижете - не спамираме 🙂

Што значи ВАДЕМ?

ТОР – РАГНАРОК (филм)