, ,


Одберете поклон според хороскопскиот знак

Не грижете се повеќе, затоа што ние ви подготвивме еден Водич за поклони

Дали знаете дека подароците предизвикуваат огромна среќа, особено кога се купени со внимание, љубов и со желба, за да му се допаднат на оној кој ќе ги добие. Кај нас подароци не се поклонуваат само за празници, туку и за родендени на нашите најблиски.

Ни остануваат уште неколку дена до празнците. Сигурно и овој пат се мислите, што и на кого да му подарите. Не грижете се повеќе, затоа што ви подготвивме празничен Водич за поклони, кој ќе важи не само за овој период, туку и преку целата година. Се што треба да направите е да го побарате датумот на кој е родена вашата омилена личност на која сакате да и поклоните најубав поклон.

Водич за поклони според хороскопскиот знак:

(21.03 – 19.04) Овен

Овните со задоволство примаат подароци и немојте во ниеден случај да ги заборавите, ниту за Нова година, ниту пак за роденден. Изненадувањата за нив се секогаш добредојдени.
Овните владеат со главата, лицето и мозокот, па секој предмет или облека поврзани со тој дел од телото, како капа или очила ќе бидат соодветни. Сакаат да привлекуваат внимание, особено вниманието на партнерот и затоа ви предлагаме да им подарите екстравагантна долна облека.
Предлог:  Купете им марама или накит .

Празнична диета и детоксикација – симнете 2 килограми за еден ден

Одберете поклон според хороскопскиот знак