, , , ,


Празнична диета и детоксикација – симнете 2 килограми за еден ден

Станува збор за еднодневна диета со која можете да ослабете два килограми

Ако ги сакате чаевите, лесно ќе го примените овој трик и ќе се ослободите од вишокот килограми. Диетата се состои од комбинација на чај со млеко и најпозната е во Велика Британија каде чајот е задолжителен секој ден.

Најдобро е за оваа диета да консумирате зелен чај или пак црн. Комбинацијата од состојките претставува детоксикациска бомба која позитивно делува врз организмот.

Станува збор за еднодневна диета со која можете да ослабете два килограми. Важно е да не се применува повеќе од двапати месечно.

Односот на чајот и млекото треба да биде 50:50, а се пие 20 минути пред оброк. Оброците мора да бидат „сиромашни“, односно да се редуцирани и да се базираат на сирово овошје и зеленчук.

Освен што ги топи килограмите, комбинацијата од чај и млеко е одлична за чистење на организмот од токсини.

Имелата ги ублажува несаканите ефекти од хемотерапијата и радиотерапијата

Празнична диета и детоксикација – симнете 2 килограми за еден ден