,

Започна учебната година, дали имате обезбедено индивидуално осигурување од незгода?

Сите посакуваме безгрижен живот, но сепак, незгодите се дел од нашето секојдневие. Започнувањето на учебната година е добар почеток за обезбедување на индивидуално осигурување од последица на несреќен случај – незгода. Ваквиот вид на осигурување е еден од најдобрите пријатели на децата и младите за време на основното и средното училиште, како и на факултет.

Сава Осигурување на лесен и едноставен начин преку својот веб-шоп ви овозможува онлајн да договорите индивидуално осигурување од незгода за ученици и студенти. Сите пакети ви обезбедуваат: покритие од смрт од незгода, инавлидитет и трошоци за лекување. Разликата на пакетите е во висината на премијата, како и во висината на покритието што ви го нудиме.

Детално за пакетите кои ви ги нудиме повеќе информации на следниот линк:
https://mk.sava.insure/inc/mk-mk/webshop/?calc=injury

За сите дополнителни информации можете да нè побарате на нашиот бесплатен телефонски број 0800 80 000, преку нашите чет-оператори или на нашиот веб www.sava.mk.

Нека вашите најмили бидат осигурани 24/7!

Никогаш сами,
Сава Осигурување АД Скопје

“One Hospital” првата приватна болница во Тетово го пушта во употреба и првото приватно родилиште!

Започна учебната година, дали имате обезбедено индивидуално осигурување од незгода?