, , ,


Топ Видео: Како еден од најдобрите светски маунтбајкери ги тестира планините во Македонија

Германски велосипедист на обиколка низ Македонија

 

Еден од најдобрите светски маунтбајкери Енди Шустер одлучил со својот велосипед да се повози низ Македонија и да сними видео од своите авантури.

„Велосипедско видео од Македонија? Дали си нормален?“, „Што бараш таму? Опасно е и нема што да се види!“, се дел од коментарите со кои се соочил Енди пред да замине и да го направи ова неповторливо видео.

Тој изрази и благодарност до пријателите од Македонија што му помогмнале да го изреализира овој видео запис.

Погледнете го обва страшно видео

Истраживме : Патувате за Европа, проверете ги казните за прекршоци

Топ Видео: Како еден од најдобрите светски маунтбајкери ги тестира планините во Македонија