, , ,

Дознајте се за лекувањето и терапијата со Реиши

 Отстранување на циркулаторни блокади

Модерниот и динамичен начин на живеење, изобилува со стрес, намалени физички активности и нездрав начин на исхрана, конзумирајки брза храна без нутритивни вредности и полна со нездрави транс масти. Од тие причини доаѓа до појава на зголемена количина на холестерол и липиди во крвта, при што неможе да се се транспортира кислород и хранливи материи до сите орган, токсините неможат да се исфрлаат од организмот , доаѓа до циркулаторни блокади во целиот кариоваскуларен систем. Ова е состојба на висок крврн притисок,мозочен удар, целосна блокада на срцето и крвните садови  и смрт

Во овој случај, мора да се отстрани циркулаторната блокада, да се подобри циркулацијата, да се изврши детоксификација и да се изгради посилно тело.

Реишито е многу ефикасно во подобрувањето на циркулацијата на крвта. Ги отстрануваат циркулаторните блокади со своите тритерпеноиди и аденозин монофосфатите (amp) и  вршИ чистење на наслагите во крвните садови.

Истраживме се за лекот на кралевите и кралот на лековите

Дознајте се за лекувањето и терапијата со Реиши