, , ,

Дознајте се за лекувањето и терапијата со Реиши

Човековиот организам е совршена креација и е створен со развиен имунолошки систем, кој веќе има створена одбрана од многу болести и претставува прв ред на одбрана од инфекции. Вакцините спаѓаат во вештачки стекнат имунитет за многу болести, кој заедно со вродениот имунитет делуваат заедно заради подобра и поефикасна заштита на организмот.

Нашиот имунолошки систем секојдневно е изложен на напади од страни тела, вируси, бактерии, штетни микроорганизми и други инфекции. Динамичниот модерен начин на живеење станува нездрав за повеќето од нас, се конзумира брза храна која изобилува со трансмасти, а производството на храна стана само финансиски предизвик, се произведува храна со намале нутритивна вредност која изобилува со адитиви и подобрувачи на вкус. Стресот е секојдневица и веќе сме навиканати на него, дури и не забележуваме како ни го уништува здравјето.

Истраживме се за лекот на кралевите и кралот на лековите

Дознајте се за лекувањето и терапијата со Реиши